USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

De beste e-sigaret? Kijk welke e-sigaret het beste bij u past!

“Welke e-sigaret is het beste?” is een vraag die we vaak in onze winkel horen. En een vraag die niet makkelijk te beantwoorden is. De beste e-sigaret is namelijk voor iedereen verschillend. Het hangt er maar net van af wat u belangrijk vindt.

Hoe kies ik de beste e-sigaret?

Overstappen van een traditionele sigaret naar een e-sigaret is makkelijk. Maar waar moet je beginnen? Elektrische sigaretten zijn er in alle soorten en maten. Daardoor is het begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet! In deze blogpost helpen wij u graag om de beste e-sigaret te vinden. Lees verder en ontdek welke soort e-sigaret het beste bij u past!


Hieronder onze adviezen met de beste e-sigaret voor:

  • - Mensen die een ‘echte’ sigaret zoeken
  • - Liefhebbers van volle damp en lekkere smaakjes
  • - Fans van gebruiksgemak
  • - Fashionistas
  • - Gadget-liefhebbers en perfectionisten
  • - Reizigers

De beste e-sigaret als look-alike van de 'echte' sigaret

De beste e-sigaret voor wie niet op wil vallenMensen die voor de eerste keer een e-sigaret willen proberen zoeken vaak een e-sigaret die op een ‘echte’ sigaret lijkt. Deze zijn discreet en compact, zodat ze niet opvallen. Lekker makkelijk op kantoor, bij het uitgaan, of in het openbaar vervoer.


Voor deze mensen zijn e-sigaretten met cartomizers ideaal. Makkelijk om na te vullen, klein en compact, en op het eerste oog niet van echt te onderscheiden.  Nadeel is dat deze kleine vullingen niet zo veel e-vloeistof bevatten en dat deze e-sigaretten vaak iets minder damp leveren dan e-sigaretten met een cartomizer. Navullen met uw eigen merk en smaak e-liquid is lastiger. Daarnaast zijn deze elektrische sigaretten zijn vaak iets duurder in gebruik.


Is dit iets voor u? Bekijk dan ons assortiment van e-sigaretten met een cartomizer.


De beste e-sigaret voor liefhebbers van volle damp en lekkere smaken

De beste e-sigaret voor de beste rookervaringVoor wie een vollere damp zoekt, adviseren wij e-sigaretten met een clearomizer of glassomizer (een glazen clearomizer). Een clearomizer is een (meestal doorzichtig) tankje, dat een grotere hoeveelheid e-liquid kan bevatten. Hierdoor kunt u meer of langer dampen, ook omdat e-sigaretten met een clearomizer vaak een sterkere verdamper hebben. Een ander voordeel is dat clearomizers makkelijker te vullen en schoon te maken zijn. Zo gaan deze langer mee en kunt u, indien u wilt, van e-liquid smaak wisselen.


Nadeel is dat e-sigaretten met een clearomizer groter en minder handzamer zijn. En omdat ze meer opvallen, zijn ze vaker het onderwerp van gesprek. Maar dat kan natuurlijk ook een voordeel zijn!


Populaire e-sigaretten met een clearomizer zijn de eGo-T e-sigaret, de Liberty Flights Vision eGo en de Kangertech Mini ProTank II V2. De Intellicig XL Pro is onze enige e-sigaret met  een glassomizer.


De beste e-sigaret voor fashionistas

Bent u op zoek  naar een handzame, elegante en stijlvolle e-sigaret? Ook dan heeft u de keuze uit een aantal passende e-sigaretten. De eLuv Slimline is een vrouwelijke e-sigaret, die handzamer en dunner is dan de meeste anderen. Toch levert deze e-sigaret een indrukwekkende hoeveelheid damp, dankzij de ingebouwde clearomizer. Bovendien is deze elektrische sigaret beschikbaar in een groot aantal modieuze kleuren!


De Intellicig XL Express is een  andere compacte e-sigaret, met meer damp en een groter reservoir dan de eLuv. Beschikbaar in de opvallende kleuren groen en roze. Hiermee valt u zeker op!


De beste e-sigaret voor gadget-liefhebbers of perfectionisten

Beste e-sigaret qua rookervaringEen van de meest geavanceerde elektrische sigaretten is zonder twijfel de Intellicig XL Pro. Dit paradepaardje van een van de meest geavanceerde e-sigaretmerken is uitgevoerd in glanzend roestvrij staal en bevat een glazen clearomizer (of glassomizer). Deze e-sigaret bevat bovendien een dubbele verdamper, waarvan u de sterkte makkelijk en traploos kunt verstellen. Een absoluut hoogstandje op het gebied van elektrische sigaretten. Deze e-sigaret is net zo geavanceerd als hij eruitziet.


De beste e-sigaret voor onderweg

Voor sommige doorgewinterde dampers is één batterij niet genoeg. Als u geen reservebatterijen mee wilt nemen en u vaak niet in de buurt van een stopcontact bent, biedt de Joyetech eRoll uitkomst. Deze e-sigaret bevat een stijlvolle houder (die verassend veel op een iPhone lijkt), die tevens een oplader is. Zo beschikt u altijd over een opgeladen e-sigaret.


Ook na dit artikel heeft u vast nog vragen over wat beste e-sigaret voor u is. Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.