USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

ECOpure e-vloeistof review van Vapenstein

Enkele citaten uit dit zeer lovende review: "deze vloeistof geeft een echt buitengewone nicotinehit", "je krijgt echt de indruk van een analoge sigaret bij het uitademen", "De dampproductie is ongeëvenaard", 'Mind blowing' vanaf de eerste trek", "dit spul zal je versteld doen staan", "ECOpure Rich is mijn standaard e-vloeistof geworden".

ECOpure e-vloeistof review van Vapenstein

Hieronder vindt u een vertaling van deze zeer uitgebreide review. Het originele artikel is in het Engels en kunt u hier nalezen.


Intellicig is gehuisvest in Groot-Brittannië en bestaat sinds het begin der tijden, volgens de tijdrekening binnen de vaping wereld. Zij maken een KR808-achtige e-sigaret, de EVO, en zij produceren ook de ECOpure e-vloeistof... ECOpure is al op de markt sinds het Jurassic vaping-tijdperk, dus hoe goed kan het nu zijn? ...


Dus toen ik afgelopen vrijdag een pakje met een vlesje met ECOpure ontving, had ik geen verwachtingen... Het enige wat ik wist van deze e-vloeistof is dat ECOpure er altijd al was geweest, dat het plantaardige glycol is, en dat hun vloeistof slechts vier ingrediënten zou bevatten.


Op naar Het Lab. Ik zal deze 25 mg e-vloeistof roken op mijn e-sigaretten, met 3,7V.


De neus van deze e-vloeistof is bijna neutraal. Het heeft een hele subtiele hint dat het op een sigaret lijkt, maar het is zo, zo neutraal. Het geeft je niets om mee te werken, geen verwachtingen waar je op kan bouwen.


Het is ongelofelijk moeilijk om de smaak bij het inhaleren aan iets te vergelijken. Het is zuiver. Ongelofelijk zuiver. Kraakzuiver. Operatiekamerzuiver. Het is net alsof je een teug pure zuurstof binnenkrijgt. De neutrale en kraakheldere smaak is op een vreemde manier aanlokkelijk. De grote verrassing is hoe deze e-vloeistof zich gedraagt. Deze e-liquid raakt je met een volle smaak. OK, met 25 mg verwacht je resultaat, maar meer dan dat, deze vloeistof geeft een echt buitengewone nicotinehit. Ik kan het op geen enkele andere manier omschrijven. De keel is fantastisch voor een e-vloeistof op plantaardige basis, beter dan de meeste e-liquids op propyleenbasis, met het extra effect van die hit, die het effect van het inhaleren vergroot en de hele rookervaring intenser maakt.


Bij het uitademen hetzelfde, ultra zuiver. Mijn mond voelt alsof ik net mijn tanden heb gepoetst, zo zuiver is het. Het enige dat ik kan bespeuren is een hint van malt, maar dat is alleen maar omdat ik toevallig weet dat Backwoods Brew Malty op deze smaak is gebaseerd. Zonder deze informatie zouden mijn hersens deze conclusie nooit hebben getrokken, maar het is de enige smaak die ik kan bedenken die er bij in de buurt komt. Het uitademen doet sterk denken aan dat bij een echte sigaret; niet zozeer de smaak, maar je krijgt echt de indruk van een analoge sigaret bij het uitademen. Bijna net zoals de lichte asbak smaak die je krijgt van een e-liquid met echte tabakssap, maar niet helemaal. Ik geloof niet dat deze e-vloeistof zo'n exotische ingrediënt bevat. Slechts vier ingrediënten! De dampproductie is ongeëvenaard en precies wat ik zou hopen van een 100% plantaardige e-voeistof.


Ik wil nog wat dieper op deze e-vloeistof ingaan, verder dan een beschrijving van de karakteristieken. Je hebt me vaker over een e-liquid's rookervaring hebben praten. De rookervaring is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan de smaak als ik een e-vloeistof analyseer. En wat maakt een goede rookervaring? De hit in de keel, nicotineroes, de kwaliteit van de smaak bij het in- en exhaleren en de dampproductie. Deze e-liquid heeft een rookervaring die we nog nooit eerder in Het Lab zijn tegengekomen. "Mind blowing" vanaf de eerste trek. Jullie weten allemaal dat VS Tampa mijn ochtenddamp is, en Torque 56 mijn trouwe compagnon in mijn PV koffertje. ECOpure Rich doet alles wat ik van deze e-liquids lekker vind, en om eerlijk te zijn, het doet het beter. Ik heb bijna niets anders meer gedampt sinds ik het heb ontdekt. het is niets minder dan een miraculeuze e-vloeistof. De absolute golf van ontspanning die over me komt als ik een diepe, lange trek van een sigaret neem wordt hierbij beter vervangen dan door elke van de deelnemers in de  Analoge Vervanger Wedstrijd. Ondanks zn ongelofelijke neutrale karakter, heeft deze e-vloeistof iets dat het enorm veel op het roken van een echte sigaret doet lijken.


De prijs? Ja, die is hoog. Jammer dan. Het leven is te kort om troep te dampen. Ik betaal graag iets meer voor deze e-vloeistof, omdat het een klasse beter is dan de meeste andere e-liquids. En altijd nog goedkoper dan tabak.


Ik ben Frank van Intellicig enorm dankbaar voor deze verzending. Ik had het uit mijzelf nooit besteld, maar nu is zal het gewoongoed worden binnen The Juice Cellar, dankzij hem. Niet iedereen zal deze e-vloeistof snappen. Niet iedereen zal de kwaliteiten net zo veel waarderen, maar voor diegenen die een goede rookervaring net zo waarderen als ik, dit spul zal je versteld doen staan. Ik wil heel graag wat van hun neutrale e-vloeistof kopen en dit mixen met een aantal smaken. Ik denk dat de basise-vloeistof één van de beste is die er zijn, of zelfs de allerbeste. Niet alleen vanwege de rookervaring, het is ook erg vriendelijk voor je elektrische sigaret, het brandt geweldig en ik zweer (maar dit kan ik mij ook verbeelden) dat het je e-sigaret zelfs schoonmaakt. Zo verschrikkelijk zuiver is het.


ECOpure Rich is mijn standaard e-vloeistof geworden.


Alle electronische sigaretten van Intellicig gebruiken ECOpure e-vloeistof. Ook kunt u hier deze e-liquid bestellen.

Reacties

  1. Rob Rob

    Helemaal mee eens. Ach, zo duur is het nu ook weer niet, zelfde prijsklasse als Halo. Wat wel jammer is dat de verzendkosten zo belachelijk hoog zijn, bijna 5 euro voor een flesje.Dat kan beter!!

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.