USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

"Een e-liquid die iedereen moet proberen"

eDripping geeft de ECOpure e-liquid maar liefst vijf sterren! "Dit is een e-liquid die iedereen zou moeten proberen."

Review: ECOpure E-Liquid (eDripping)

Uitstekende review van eDripping over ECOpure e-liquid


eDripping geeft de ECOpure e-liquid maar liefst vijf sterren! Hieronder vindt u een vertaling van dit zeer lovende review. Het originele artikel (in het Engels) kunt u hier lezen.


Intellicig, uit Groot-Brittannië, is een producent van elektronische sigaretten sinds 2008 - een eeuwigheid in deze branche! het bedrijf's belangrijkste e-liquid product is ECOpure, een assortiment van e-liquids gemaakt met zo min mogelijk inrediënten en chemicaliën en een nicotine extract met een puurheid van maar liefst 99,82% volgens analyse van het laboratorium. Intellicig was zo vriendelijk om ons een aantal e-liquid monsters te sturen. Ik vond de ECOpure Menthol e-liquid extreem aangenaam. Het had een kraakheldere, neutrale smaak die ik extreem plezierig vond aandoen. Wel zou ik willen dat deze e-liquid wat meer menthol bevatte.


De e-liquid smaak Rich heeft zelfs meer aandacht gekregen vanuit de electronische sigaretten community. Ik heb reviews gezien dit dit practisch het Nirvana van de tabak e-liquids noemden, dus mijn verwachtingen waren hoogespannen. Tot mijn verrassing werd ik totaal niet teleurgesteld. In tegenstelling, ik probeerde het reviewproces zo lang mogelijk te rekken, zodat ik zo lang mogelijk van de ECOpure Rich e-liquid kon genieten, voordat ik iets anders moest proberen.


Als ik deze e-liquid in één woord zou moeten omschrijven, dan was dat "zuiver". ECOpure Rich heeft zo'n zuivere smaak dat het moeilijk is om ook maar enige smaaknoten te onderscheiden. Ik heb begrepen dat deze e-liquid slechts vier ingrediënten bevat. Ondanks zijn eenvoudige samenstelling, heeft het een subtiele diepte die meer duidelijk wordt naarmate u deze e-liquid gebruikt.


ECOpure Rich is de eerste e-liquid, gebaseerd op 100% zuivere plantaardige glycerine, die ik ooit lekker genoeg heb gevonden om elke dag te roken. Plantaardige glycerine heeft meer smaak dan propyleen glycol, dus het heeft meestal iets zoets dat andere smaakdetails in de verdrukking brengt. Echter, omdat deze e-liquid zo mild van smaak is, vind ik dat in dit geval de plantaardige glycerine meer aan de smaak toevoegt dan het verbergt. De algemene smaak heeft een iets zoete toon, iets van noten en een aantal tabaknoten, zonder dat het smaakt naar tabak die ik ooit heb geproefd.

Bij het inhaleren raakt ECOpure Rich de tong op een manier die ik nooit eerder bij een e-liquid heb gevoeld, met uitzondering van  ECOpure Menthol. het is een soort van tinteling die erg aangenaam aanvoelt, en me doet denken aan een echte sigaret op een manier die ik niet goed kan beschrijven. Bij het uitademen proef je deels de plantaardige glycerine, samen met het droge, rokerige gevoel dat je verwacht bij het roken van een echte sigaret.


Als mijn beschrijving van ECOpure Rich het doet voorkomen dat deze e-liquid meer als een echte sigaret voelt dan het smaakt, dan is dat omdat het zo is. De smaak lijkt minder op echte tabak dan die van vele andere tabaks e-liquids die ik heb geprobeerd. Desondanks kan ik deze e-liquid niet neerleggen aangezien ik de pure smaak en het tintelende karakter van ECOpure's nicotine extract zo aangenaam vindt. Ondanks dat ik e-liquids heb geprobeerd die meer naar tabak smaken, zou ik totaal niets wijzigen aan ECOpure Rich, omdat het zo'n unieke ervaring biedt.


Dit is een e-liquid die iedereen zou moeten proberen.


Dit artikel betreft ECOpure eliquid met een sterkte van 15mg. Verschillende uitvoeringen van ECOpure e-liquid kunt u hier kopen.

Reacties

  1. louise cosman louise cosman

    het is inderdaad een fantastisch product tegen het gewone roken , ik gebruik het nu 1 1/2 jaar, heb geen gewone sigaret meer aangeraakt ik ruik niet meer naar rook en dat komt dus ook door de clearomiser ik ga langzaam afbouwen met minder nicotine en da helemaal zonder!!!!! geweldig dus!!!!!

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.