USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Eerste e-sigaret speciaalzaak van Nederland

E-Sigaret Solutions opent de eerste e-sigaret speciaalzaak van Nederland. De beste manier om zelf e-sigaretten te ervaren, nieuwe e-liquid smaken te proberen, of uw vragen over e-sigaretten te stellen.

BREDA - Het wordt in Breda in ieder geval de eerste zaak gespecialiseerd in e-sigaretten.

Kleine elektronische apparaten, waarmee de gebruiker door verdamping nicotine binnenkrijgt. Al dan niet met een smaakje. Een product ter vervanging van de inmiddels verketterde sigaret. Hoe komt een roker van de tabaksverslaving af? Daarvoor zijn verschillende methoden.

Daar weet Lolo van Soest, stop-met-roken-specialist, alles van. "Het klopt dat er nog onvoldoende onderzoek naar het product is geweest. Is het effectief en hoe schadelijk zijn de stoffen in de e-sigaret? Maar een onderzoek uit Duitsland wijst uit dat het vele malen minder schadelijk is dan het roken van tabak", aldus Van Soest eveneens eigenaar van SineFuma, een bedrijf gespecialiseerd in ondersteuning en advisering op het gebied van stoppen met roken.

In de schappen van de winkel Rookvrij! E-sigaret Solutions aan de Ginnekenweg zijn straks tientallen e-sigaretten te vinden. Van 10 tot 100 euro. Wegwerp of luxe.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.