USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Intellicig is e-sigaret van het jaar 2013

Electronic Cigarette Review: Intellicig wint de "Best Of The Best Award" voor 2013!

Intellicig is 's werelds grootste merk van elektrische sigaretten. Dit Britse bedrijf exporteert hun e-sigaretten en ECOpure e-liquid naar meer dan 50 landen. Intellicig's EVOlution e-sigaret van 2013 is niet te vergelijken met hun oudere modellen, en steekt met kop en schouders uit boven de andere e-sigaretten op de markt.


Dit is de beste e-sigaret voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en willen stoppen met roken.


Wat achtergrondinformatie: vrijwel alle e-sigaretten worden gemaakt in China, net als e-liquid. Dit is misschien goed voor electronica of speelgoed, maar als je e-vloeistof inhaleert wil je zeker zijn dat het aan strikt pharmaceutische kwaliteitseisen voldoet. Intellicig's ECOpure is een van de weinige e-liquid merken die dit kan garanderen. Daarnaast bevat ECOpure uitsluitend het veel gezondere en plantaardige vegetable glycol, in tegenstelling tot het synthetische PG dat de basis vormt van andere e-liquids.


De 2013 versie van Intellicig's EVOlution e-sigaret is gebaseerd op de meest geavanceerde e-sigaret technologie, ongevenaard bij andere e-sigaret merken. Zowel qua duurzaamheid als kosten van het gebruik scoort Intellicig veel beter dan traditionele sigaretten. Dit komt omdat, in tegenstelling tot andere merken, de EVOlution de mogelijkheid biedt om cartridges na te vullen met e-vloeistof. Geen enkele andere e-sigaret biedt deze mogelijkheid, waardoor deze minstens 30% duurder zijn in gebruik. Daarbij, Intellicig's ECOpure e-liquid smaakt fantastisch en veel beter dan andere e-vloeistoffen. Dat is waarom Intellicig onze "Best Of The Best Award" voor 2013 heeft gewonnen.


Top product en sterk aanbevolen!


Wilt u stoppen met roken, maar lukt dit u niet? Stoppen met het roken van sigaretten is vaak moeilijk, maar sommige mensen vinden het makkelijk.

Dankzij nieuwe technologieën hebben veel bedrijven een veilige oplossing, of alternatief, voor het roken van tabak ontwikkeld. Dit wordt de elektrische sigaret genoemd.


Elektrische sigaretten lijken op conventionele sigareten. Ze produceren damp en smaken net als 'echte' sigaretten van tabaksbladeren. Maar e-sigaretten produceren niet de schadelijke, giftige stoffen die vrijkomen bij het verbranden van tabak. Dat is het grote verschil.


Indien u een elektrische sigaret wilt proberen, dan zou u de Intellicig EVOlution e-sigaret moeten kopen. Dit type e-sigaret is erg handig in gebruik en biedt de rookervaring van een echte tabakssigaret.


Hier kunt u de Intellicig e-sigaret bestellen. Het originele artikel kunt u hier nalezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.