USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Per 1 januari e-liquid met meer dan 2 mg nicotine niet meer toegestaan

Per 1 januari 2015 is het niet meer toegestaan om e-liquid met meer dan 2 mg nicotine te verkopen. Dat betekent dus dat de e-liquids van Intellicig Rich, Regular en Menthol 3% en 4,5% uit ons assortiment gaan!

Per 1 januari 2015 is het niet meer toegestaan om e-liquid met meer dan 2 mg nicotine te verkopen. Dat betekent dus dat de e-liquids van Intellicig  Rich, Regular en Menthol 3% en 4,5% uit ons assortiment gaan!

Bestel nu zo lang de voorraad strekt !

Reacties

  1. Yvonne Yvonne

    Waarom wordt hier niet meer in het nieuws gebracht? Wat houdt het precies in die getallen? Betekent dat ik niet meer aan half zware nicotine gehalte kan komen? Ik zou het nog niet kunnen missen maar hoeveel moet je dan inslaan,jeetje als ze uit de handel genomen worden kom je toch eens zonder te zitten.

  2. Frans Rojnik Frans Rojnik

    Geachte, naar aanleiding van mijn vorig ingetypte reaktie Wetgeving liquid 2015. zie ik dat ik nu inderdaad niet mijn gebruikelijke Ecopure liquid 3% kan bestellen. Nu zie ik mij genoodzaakt om elders mijn bestelling te doen.

  3. Frans Rojnik Frans Rojnik

    Ik verneem op u site dat de wetgeving per 1 januari 2015 met betrekking tot de Liquid voorschrijft dat er niet meer dan 2 mg nicotine in de liquid mag zitten. Volgens mij klopt dit niet of beter gezegd, Volgens de nieuwe TPD wetgeving in Europa wordt de maximale toegestane hoeveelheid liquid die in de flesjes mag zitten 10 ml. Dus heeft dat niets met het nicotine gehalte te maken. met vriendelijke groet F.Rojnik

Deel hier uw kennis en ervaringen met elektrische sigaretten!
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.