USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
Banner category

Intellicig

Geen producten gevonden...

Intellicig

Intellicig e-sigaretten: geavanceerd en betrouwbaar

Intellicig is een van de oudste fabrikanten van elektrische sigaretten. Al hun producten (zowel e-sigaretten als hun ECOpure e-liquid) wordt ontwikkeld, gefabriceerd en getest in Manchester, in het Verenigd Koninkrijk. De e-sigaretten van Intellicig zijn buiten Nederland al veelvuldig geprezen om hun rookervaring en gebruiksgemak.

De beste e-sigaret, met de beste e-liquid

Vanaf het begin heeft Intellicig besloten dat de e-liquid zo puur mogelijke ingrediënten moet bevatten. Bovendien moeten deze ingrediënten kunnen worden getraceerd tot ruwe, originele en onbewerkte grondstoffen. Verder moet de geproduceerde e-liquid van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom gebruikt Intellicig precisierobots voor het vullen van de capsules en vindt de productie plaats in schone, steriele en klimaatgecontroleerde laboratoria.

Intellicig's ECOpure e-liquid ondergaat zeer strenge laboratorium testen, om een hoge en betrouwbare kwaliteit te garanderen. Tijdens het het hele productieproces vinden uitgebreide kwaliteitscontroles en testen plaat. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze e-sigaretten en e-liquid gewaarborgd. De onderzoek- en productielaboratoria zijn van topniveau.

Intellicig heeft een paar belangrijke mijlpalen bereikt met betrekking tot de productie van ECOpure e-liquid, bijvoorbeeld het gebruik van uitsluitend nicotine en glycerol van European Pharmacopoeia kwaliteit.

Bovendien produceert Intellicig de ECOpure e-liquid gedeeltelijk in een speciaal  afgeschermde atmosfeer om kwaliteitsreductie van de nicotine te voorkomen. Zo garandeert Intellicig dat er geen grondstoffen van lage kwaliteit worden gebruikt en dat u optimaal kunt genieten van de beste dampervaring.

Bekijk hieronder ons assortiment van Intellicig e-sigaret producten.

Intellicig
Lees meer
(0)