USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
Banner category

Liberty Flights

Geen producten gevonden...

Liberty Flights

Liberty Flights is de Europese specialist op het gebied van e-sigaretten en e-liquids. De producten van Liberty Flights worden gemaakt door de beste fabrikanten in de e-sigaret industrie.

Liberty Flights heeft als missie om rokers een gezonder alternatief te bieden dan het roken van traditionele sigaretten, door de beste elektrische sigaretten en e-liquid te maken.

Liberty Flights startte in 2009 in het Verenigd Koningkrijk, maar levert nu e-sigaretten en e-liquid in meer dan 40 landen. In Nederland worden hun producten vrijwel alleen online verkocht. Alleen bij E-sigaret Solutions in Breda kunt u de vele Liberty flights XO e-liquids zelf in onze winkel uitproberen.

Nieuwste generatie e-sigaretten

De Liberty Flights elektrische sigaretten zijn van de laatste generatie. Deze maken gebruik van een clearomizer en leveren een fors betere gebruikerservaring in vergelijking met de traditionele elektrische sigaretten.

Liberty Flights XO: e-liquid van de hoogste kwaliteit

Ook de XO e-liquids van Liberty Flights worden in de het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd en getest. Liberty Flights gebuikt alleen GC, VG en nicotine van pharmaceutische kwaliteit. Als leider op het gebied van e-liquid maakt Liberty Flights gebruik van een rigide testproces. Zo bent u verzekerd van e-liquid van topkwaliteit.

Bekijk hieronder de Liberty Flights e-sigaret kits en de Liberty Flights XO e-liquids in ons assortiment.

Liberty Flights
Lees meer
(0)