USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

LIQUA

LiQua E-liquid online kopen

LiQua E-liquid kopen? Bestel de lekkerste smaken bij E-sigaret Solutions. Het Italiaanse Liqua Elements brengt sinds 2009 haar e-liquids op de markt en is inmiddels een van de bekendere merken. Dit zijn liquids van hoge kwaliteit die in state-of-the-art faciliteiten geproduceerd worden. Hierdoor voldoen ze aan de strenge normen die binnen de Europese Unie gelden. Bestel voor 16:00 uur en krijg de e-liquid morgen al thuis geleverd.

De lekkerste LiQua E-liquid smaken

E-sigaret Solutions biedt de lekkerste smaken van de LiQua Elements E-liquid aan. In ons assortiment treft u de Sweet Tobacco Mix aan, en de smaken Cherry (kersen) en Blackcurrant (blauwe bessen). De eerstgenoemde is een tabak smaak met een mix van karamel en vanille. De andere twee zijn e-liquids met fruit smaken. De gebruikte smaakstoffen bestaan uit food grade ingrediënten.

Voor 16:00 uur besteld? Ontvang uw bestelling morgen al in huis.

Wat is de PG/VG verhouding?

Bij de beschrijving van de smaken wordt de PG/VG verhouding vaak genoemd. PG staat voor propyleen glycol, terwijl VG staat voor vegetable glycerine (ofwel plantaardige glycerine). Een e-liquid wordt (onder andere) van deze twee vloeistoffen gemaakt. De precieze verhoudingen verschillen per merk. Voor LiQua Elements geldt een verhouding van 65/35 (Sweet Tobacco) of 50/50 (Cherry en Blackcurrant). Een hoger PG gehalte zorgt voor een wat sterkere smaak, terwijl een hoger VG gehalte voor een groter volume stoom zorgt.

Hoge kwaliteit e-liquid van het merk LiQua

De LiQua E-liquid wordt geproduceerd onder zeer hoge kwaliteitsnormen. De nicotine is nagenoeg volledig puur, wat de kwaliteit boven gestelde farmaceutische normen brengt. De producent die verantwoordelijk is voor de productie is Ritchy. Dit is een gerenommeerde producent in de vape en e-sigaret wereld.

Let op: nicotine is een zeer verslavende stof.

Online LiQua E-liquid bestellen

Benieuwd naar de LiQua E-liquid smaken? Koop deze dan online bij E-sigaret Solutions voor de scherpste prijs. Voor meer informatie over de vape smaken of roken met een e-sigaret kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 886 6997 en via ons contactformulier.

Bekijk ook onze E-sigaret kits en clearomizer tanks.

Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »