USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
Banner category

Millers Juice

Millers Juice

Millers Juice, de eerste puur Nederlandse e-vloeistof

De e-vloeistof van Millers Juice is bijzonder! De eerste echt Nederlandse producent van e-vloeistof. Made in Holland, iets om trots op te zijn!

Maar daarmee zijn we er uiteraard niet. De e-liquids van Millers Juice  staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat zij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem van de allerhoogste kwaliteit. Gegarandeerd.

Innovatie is het toverwoord bij Millers. Hun smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling, waardoor hun assortiment steeds wrodt vernieuwd en verrast. Zij betrekken hun klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven!

100% VG e-vloeistof

Millers Juice's Goldline biedt een ruim assortiment aan 100% plantaardige (VG) e-vloeistof. Deze zuivere e-vloeistof is gemaakt van plantaardige glycol, waardoor deze smaakvolle e-liquid zuiver dampt en de smaken nog beter tot hun recht komen.

Daarnaast biedt Millers Juice de smaken ook aan in een gemixte variant, met 50% PG en 45% VG.

Pure kwaliteit

Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Zij leggen de lat zo hoog mogelijk. Nederlandse kwaliteit, puur en zuiver volgens de hoogste normering. Daarnaast worden de liquids van iedere batch nog gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat.

Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de liquid uit pharma kwaliteit ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade ingrediënten.

Bij Millers Juice bent u ook altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Denk daarbij aan een correct label met de juiste waarschuwingssignalen, de voelbare driehoek en MSDS/VIB documenten voor iedere smaak en sterkte.

100% Nederlands, een lekker gevoel!

Naast het doel om een volledig gecertificeerde liquid in de markt te zetten, heeft Millers zich verplicht dit voor zeer concurrerende prijzen te doen. Dat is zeker gelukt!

Met Millers Juice kunt u dus veilig en met een goed gevoel uw favoriete e-liquid dampen.

Millers Juice
Lees meer
(0)