USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Clearomizer/Tank

Een clearomizer koopt u bij E-Sigaret Solutions

Bent u de normale papieren sigaret zat? Wilt u nu eindelijk écht stoppen met roken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Een e-sigaret met clearomizer biedt uitkomst. Uit Brits onderzoek is bewezen dat e-sigaretten voor rokers kan helpen om te stoppen met roken. Een e-sigaret is minder schadelijk dan de normale sigaretten. Nicotine blijft echter wel een verslavende en schadelijke stof. Bouw daarom de nicotine in uw e-sigaret steeds een beetje af. Zo stopt u langzaamaan met roken met hulp van E-Sigaret Solutions.

Wat is een clearomizer?

Wat is eigenlijk een clearomizer e-sigaret? Een clearomizer is de opvolger van de cartomizer. Dat is een tank die een e-sigaretgebruiker op de batterij van een e-sigaret monteert. Het grootste verschil tussen een clearomizer en een cartomizer is dat u bij een clearomizer kunt zien wanneer u de e-sigaret weer moet bijvullen.

De bedenkers van de clearomizer wilden een atomizer creëren waarbij de hoeveelheid vloeistof (e-liquid) te zien was. Een ander onderdeel van de clearomizer is de coil. Hier wordt de stroom van de batterij omgezet in warmte. De coil zorgt voor de verdamping van de e-liquid. Bij oudere versies van de clearomizer was de maximale opslagruimte van e-liquid 5ml. Door nieuwe wetgeving is dit verminderd naar 2ml.

Hoe werkt een clearomizer en een atomizer?

De e-liquid (vloeistof in meerdere smaken verkrijgbaar) wordt in de clearomizer opgeslagen. Het komt in contact met de gloeidraad en katoen in de coil. De keuze van de atomizer speelt een belangrijke rol in het dampen. Zonder atomizer komt er geen damp vrij. Daarom zijn ze verkrijgbaar in alle soorten en maten. De voordelen van de atomizer zijn de lagere kosten en het gebruiksgemak.

Clearomizer schoonmaken: hoe doe je dat?

Hoe reinigt u de clearomizer? Door het te laten weken in gedenatureerde alcohol of door te spoelen met lauwwarm water. Belangrijk is de clearomizer goed droog te blazen en minimaal 24 uur te laten drogen.

Wat is de beste clearomizer?

De beste clearomizer is voor iedereen anders. Het is een persoonlijke keuze. Bij E-Sigaret Solutions vindt u diverse clearomizers en e-sigaretten. Bijvoorbeeld de Clearomizer Tank Mond Long of de Clearomizer Tank Direct Long voor grote warme dampwolken.

Een andere soort clearomizer tank is de Sub-ohm tank. Dit zijn tanks met een verstelbare luchttoevoer. E-Sigaret Solutions biedt de ProCore X, een Sub-ohm tank, aan in twee kleuren: zwart en RVS.

Lees meer
Geen producten gevonden...
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »