USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Liquid vloeistoffen voor e-sigaretten

Liquid vloeistoffen voor e-sigaretten

Liquid voor de e-sigaret

Bij het roken van de e-sigaret heeft u geen tabak, maar liquid nodig. Deze vloeistoffen bevatten meestal nicotine, omdat de e-sigaret vooral populair is onder mensen met een nicotineverslaving die willen afbouwen. Het is echter ook mogelijk om je e-sigaret te vullen met een vloeistof die geen nicotine bevat. Hoeveel nicotine uw vloeistof moet bevatten ligt aan uw eigen rookgedrag. U kan op onze website terug vinden hoeveel nicotine het beste bij uw rookgedrag aansluit.

Bij E-Sigaret Solutions hebben we verschillende soorten vloeistoffen. Wij hebben vloeistoffen die smaken naar mint, fruit of tabak. Een vloeistof die naar tabak smaakt is bijvoorbeeld ideaal als u echt aan het idee van de e-sigaret moet wennen. Zo bootst u het normale roken zoveel mogelijk na. Een mint smaak zal daarentegen een stuk verfrissender zijn als de normale sigaret. Door de enorme variatie aan smaken die we hebben heeft u erg veel keuze. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de vloeistof niet lekker zal vinden.

Wat zijn de voordelen van liquid?

Liquid heeft een aantal grote voordelen tegenover tabak. Als roker heeft u bijvoorbeeld eerder last van gele tanden. Als u witte muren heeft zal u de gele aanslag op uw muren vast wel herkennen. Dit komt doordat de normale sigaret onder andere teer bevat. Met de vloeistof voor de e-sigaret heeft u hier totaal geen last van. Gele aanslag in huis en op uw tanden, haren en vingertoppen is verleden tijd.

Ook van de geur van tabak die veel mensen als vervelend ervaren zal u geen last meer hebben. De geur van de e-sigaret blijft niet lang in uw kleding en mond hangen. Daarbij komt ook nog eens dat veel van de vloeistoffen zelfs lekker ruiken, ook volgens niet-rokers. Wilt u graag zelf ervaren hoe de e-sigaret werkt? Bekijk dan eens ons aanbod van vloeistoffen en e-sigaretten.

Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »