USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

De voordelen van e-sigaretten op een rij

E-sigaretten worden steeds populairder. En dat is logisch! Kijk maar naar de vele e-sigaret voordelen:

  • Een schoner, gezonder alternatief voor het roken van sigaretten en het inhaleren van tabaksrook
  • Een dikkere portemonnee: e-sigaretten zijn stukken goedkoper dan conventionele sigaretten
  • De damp bevat geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen
  • Passief roken is geen probleem meer
  • Hogere productiviteit op het werk, want u hoeft niet naar buiten om te roken
  • Geen gele tanden of vingers meer
  • Geen vieze rooklucht of verkleurde muren in huis

Daarnaast geven e-sigaretten vrijwel dezelfde ervaring als het roken van een gewone sigaret. Met een goede e-sigaret krijg je zelfs de prikkelende sensatie van rook in de keel!

E-sigaretten zijn fors goedkoper

Voor veel mensen het belangrijkste voordeel van e-sigaretten. Een flesje e-vloeistof van 10 ml gaat net zo lang mee als 100 sigaretten. U rookt het equivalent van een pakje sigaretten, voor slechts iets meer dan één Euro!

Doordat de e-sigaret niet opbrandt voelt u geen drang om uw sigaret helemaal op te roken. U kunt uw e-sigaret gewoon wegleggen en pas weer gebruiken als u opnieuw een paar trekjes wilt nemen. Hierdoor zult u minder dampen en meer van uw e-sigaret genieten.

Handig in gebruik

De nieuwste generatie e-sigaretten maken het mogelijk om de hele dag te dampen met één batterij en één gevulde clearomizer. 's Avonds laadt u de batterij weer op en vult u de clearomizer... Zo bent u weer klaar voor de volgende dag.

De e-sigaret en uw gezondheid

E-sigaretten zijn vele malen minder schadelijk dan sigaretten. De algemene opinie over elektronische sigaretten is zeer positief. Over het algemeen worden elektronische sigaretten gezien als een veiliger optie dan het roken van tabak.

Dit blijkt ook uit interviews met vooraanstaande zorgprofessionals die onderzoek doen naar het verminderen van de schadelijke effecten van roken. Zij bevestigen dat het dampen van e-sigaretten veel gezonder is dan het roken van tabak.

Nog meer e-sigaret voordelen?

Wilt u meer weten over de voordelen van e-sigaretten? Bent u benieuwd of een e-sigaret iets voor u is? En wilt u misschien een aantal e-sigaretten of e-liquid smaken uitproberen? Neem dan contact met ons op!

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »