USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Alle e-sigaret voordelen op een rijtje | E-sigaret Solutions

Wat zijn de e-sigaret voordelen?

Er zitten diverse voordelen aan een e-sigaret. De e-sigaret wordt tegenwoordig steeds populairder. Er zitten dan ook vele voordelen aan ten opzichte van een gewone sigaret. Indien u een e-sigaret wilt kopen, bent u aan het juiste adres bij E-sigaret Solutions. Wij hebben de voordelen van de e-sigaret voor u op een rijtje gezet.

Voordelen van een e-sigaret op een rijtje

 • Een schoner, gezonder alternatief voor het roken van sigaretten en het inhaleren van tabaksrook;
 • Een dikkere portemonnee: e-sigaretten zijn stukken goedkoper dan conventionele sigaretten;
 • De damp bevat geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen;
 • Passief roken is geen probleem meer;
 • Hogere productiviteit op het werk, want u hoeft niet naar buiten om te roken;
 • Geen gele tanden of vingers meer;
 • Geen vieze rooklucht of verkleurde muren in huis.

Daarnaast geven e-sigaretten vrijwel dezelfde ervaring als het roken van een gewone sigaret. Met een goede e-sigaret krijg je zelfs de prikkelende sensatie van rook in de keel!

Wilt u van deze voordelen van elektrische sigaretten genieten? Bestel dan direct een e-sigaret bij E-sigaret Solutions. U plaatst zeer eenvoudig een bestelling via onze website maar het is ook mogelijk om bij ons langs te komen. Onze winkel in Breda is zes dagen per week geopend.

E-sigaretten zijn fors goedkoper

Voor veel mensen het belangrijkste voordeel van e-sigaretten. Een flesje e-vloeistof van 10 ml gaat net zo lang mee als 100 sigaretten. U rookt het equivalent van een pakje sigaretten, voor slechts iets meer dan één euro!

Doordat de e-sigaret niet opbrandt voelt u geen drang om uw sigaret helemaal op te roken. U kunt uw e-sigaret gewoon wegleggen en pas weer gebruiken als u opnieuw een paar trekjes wilt nemen. Hierdoor zult u minder dampen en meer van uw e-sigaret genieten.

Stoppen met roken door een e-sigaret

Wilt u stoppen met roken maar weet u niet hoe? Een e-sigaret kan hier bij helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de rokers kan stoppen door middel van een e-sigaret. De vele voordelen van de e-sigaret helpen hier zeker bij. Een e-sigaret kopen is dus geen slecht idee. Als u een e-sigaret gaat kopen, raden wij u wel aan om de specificaties van de e-sigaret en de verschillende liquids door te lezen. U kunt namelijk liquids met diverse nicotine sterktes bestellen. Wij geven u graag advies over de diverse e-sigaretten. Hiervoor neemt u contact met ons op.

Handig in gebruik

De nieuwste generatie e-sigaretten maken het mogelijk om de hele dag te dampen met één batterij en één gevulde clearomizer. 's Avonds laadt u de batterij weer op en vult u de clearomizer. Zo bent u weer klaar voor de volgende dag. Een e-sigaret kan voorzien worden van diverse liquids. Deze hebben verschillende smaakjes en nicotine sterktes. Indien u een ander smaakje of een ander nicotine gehalte wilt, kunt u deze via onze website bestellen.

De e-sigaret en uw gezondheid

E-sigaretten zijn vele malen minder schadelijk dan sigaretten. De algemene opinie over elektronische sigaretten is zeer positief. Over het algemeen worden elektronische sigaretten gezien als een veiliger optie dan het roken van tabak.

Dit blijkt ook uit interviews met vooraanstaande zorgprofessionals die onderzoek doen naar het verminderen van de schadelijke effecten van roken. Zij bevestigen dat het dampen van e-sigaretten veel gezonder is dan het roken van tabak.

E-sigaret kopen bij E-sigaret Solutions

U kunt via onze website zeer eenvoudig een e-sigaret bestellen. Wij verkopen diverse merken, waaronder Aramax, Aspire, Beliquid en Canoil. Tevens kunt u bij ons nieuwe e-liquid pods bestellen. Is het elektrisch roken helemaal nieuw voor u? Bestel dan een e-sigaret kit. Hier zit alles in wat u nodig hebt om van gewone sigaretten over te stappen naar een e-sigaret.

Als u bij ons een bestelling plaatst, of langskomt in de winkel, geniet u van de volgende voordelen:

 • Gratis track & trace;
 • 6 dagen per week geopend;
 • Voor 16:00 besteld? Morgen in huis;
 • Al 6 jaar uw E-sigaret specialist;
 • Meer dan 3800 afhaalpunten.

Nog meer e-sigaret voordelen?

Wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch roken? Neem dan contact met ons op. Indien u benieuwd bent of een e-sigaret iets voor u is, kunt u ook contact met ons opnemen of kom langs in de winkel. Wij geven u graag advies. Als u een aantal e-sigaretten of e-liquid smaken wilt uitproberen bent u bij ons ook van harte welkom. Wij geven u graag advies maar u kunt ook via onze website een e-sigaret kit bestellen.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »