USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

E-sigaret ervaringen van gebruikers

De e-sigaret ervaringen zijn de laatste jaren sterk verbeterd. De smaak, het inhaleren en het gevoel om een elektrische sigaret in je handen te hebben is nu vrijwel hetzelfde als bij de sigaretten met tabak. Dit blijkt ook uit dezee e-sigaret ervaringen van gebruikers:

Ik merk het verschil niet meer met een echte sigaret

"Bedankt voor jouw antwoord [over de ingrediënten van Intellicig ECOpure vloeistof]. Duidelijk  verder had ook niet anders verwacht. Ik ben er verder zeer blij mee en merk het verschil niet eens meer van een echte sigaret. Ik gebruik het als medicijn en elektrisch roken is gewoon een goed alternatief."

Na 45 jaar teer dampen ineens van de gewone sigaret af

"Mijn bestelling is vandaag prima aangekomen. Dank daarvoor. Direct beide smaken geprobeerd... alles werkt prima en de beide smaken, regular en rich, zijn voortreffelijk. Alleen even wennen aan de hoeveelheid damp, die is veel groter dan de PG-liquids. En mijn keel moet weer even wennen. Beetje hees, maar dat zal ook een beetje opwinding zijn omdat ik eindelijk de goeie liquid te pakken heb. Direct een nieuwe hoeveelheid besteld van beide smaken. Ik ben uitgezocht en na 45 jaar teer dampen ineens van de gewone sigaret af sinds een week of 6 en dan nu ook nog de goeie e-liquid. Een cadeautjes dag is het vandaag!!"

Ik weet dat ik NOOIT geen gewone sigaret of shag meer aanraak

"Ik heb 44 jaar gerookt waarvan het grootste deel 2.5 pakjes zware shag per week en ben 8 weken geleden overgestapt op de Intellicig XL en heb geen shag meer aangeraakt, heb zelfs al mijn pakjes shag verkocht omdat ik weet dat ik NOOIT geen gewone sigaret of shag meer aanraak, zo goed bevalt deze elektrische sigaret. Gebruik 10 mg nicotine e-fluid wat ruim voldoende is en het voordeel van deze e-vloeistof is dat deze met plantaardige glycerine is gemaakt wat toch weer iets gezonder is. Heb kennissen en vrienden laten proberen en die gebruiken hem nu ook met veel genoegen maar het meest blij ben ik dat mijn dochter ook geen sigaretten meer rookt maar deze ( heb hem haar cadeau gedaan! ) ook gebruikt met 5 mg."

Toch beter dan de echte sigaret

"Gisteren het pakketje ontvangen. Vandaag de e-sigaretten uitgeprobeerd. Het werkt! Ik ben blij dat ik ze heb en verder kan dampen. Is toch beter dan de echte sigaret. En nogmaals, ik ben verbaasd over de werking ervan. Hartelijk dank voor je hulp, de kadootjes en de goede service!"

Bevalt uitstekend

"Als goed voornemen voor het nieuwe jaar wilde ik stoppen met roken. Ik had een aantal jaren geleden al eens een e-sigaret geprobeerd, maar vond de smaak en de rookervaring niet zoals bij een echte sigaret. Nu had ik een startpakket als cadeau gekregen, en ik moet zeggen: het bevalt uitstekend! Lekkere smaak (rich), toch het gevoel dat je rook in je longen hebt, en makkelijk in gebruik. Een absolute aanrader!"

Echt de uitvinding van de eeuw

"Wat een uitvinding! Sinds 3 maanden heb ik mijn sigaretten vervangen door een elektronische sigaret. ik heb sindsdien nog wel eens een normale sigaret opgestoken, maar vind het gewoon niet meer lekker. Ik heb 30 jaar van mijn leven gerookt, vele stoppogingen gedaan, niet gelukt, waardoor jullie e-sigaret voor mij echt de uitvinding van de eeuw is! En dan heb ik het nog niet eens over de snelle levering, jullie hulp en dat ik een stuk goedkoper uit ben...."

Zeer positieve e-sigaret ervaring

"Mijn persoonlijke e-sigaret ervaring is zeer positief. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen."

Vooral mijn familie is dankbaar

"Vooral mijn familie is jullie dankbaar; geen stinkende asbakken meer in huis en een gezondere Willem. Nooit gedacht dat ik als ervaren zware roker genoeg zou hebben aan een e-sigaret. Van 2 pakkies per dag, zit ik binnen een week op 3 sigaretten per dag! Vooral de smaak heeft me verrast, ik vind het lekkerder dan mijn 'echte' sigaret."

Nu rook ik veel minder 'normale' sigaretten

"Ik ben happy! Nu rook ik veel minder ‘normale’ sigaretten. Dank u wel E-Sigaret Solutions !!"

Jullie producten zijn uitstekend

"Ik gebruik de ECOpure e-liquid. Voor mij de enige fabrikant die ik vertrouw op de puurheid en de kwaliteit van de e-vloeistof. Ik heb andere merken geprobeerd, maar de smaak is niet zo fris. Ga zo door: jullie producten zijn uitstekend!"

Echt effectief, handig en discreet

"Ik vind het product echt effectief, handig en discreet. Ik was eerst een beetje sceptisch om de elektrische sigaret te gaan gebruiken, maar ik ben nu echt onder de indruk. E-sigaretten zijn een perfecte oplossing voor de "verslaafde roker" Ik ben geminderd van 20/25 sigaretten per dag naar 3! Jullie klantenservice is fantastisch: goed bereikbaar, efficiënt en zeer vriendelijk!"

Sinds 2 maanden geen echte sigaret meer aangeraakt

"Ik feliciteer u met dit product en ik maak veel reclame voor u: Ik heb al sinds 2 maanden geen echte sigaret meer aangeraakt. Bravo!!!"

Meer e-sigaret ervaringen?

Bent u benieuwd naar meer e-sigaret ervaringen? U vindt ze ook op de meeste productpagina's op deze webshop. Onder 'boordelingen' vindt u de e-sigaret ervaringen van onze klanten. Met deze informatie kunt u nog beter een beslissing maken voordat u een nieuwe e-liquid of elektrische sigaret koopt.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »