USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

E-pipe als vervanging van uw klassieke pijp

E-pipe als vervanging van uw klassieke pijp

Wilt u als pijproker nu weleens iets anders? E-Sigaret Solutions biedt u dan het perfecte, gezondere alternatief: de e-pipe! Een elektrische pijp heeft dezelfde voordelen als een e-sigaret en verzekert u van een optimale dampbeleving. Voordeliger dan reguliere pijpen én gezonder voor uw lichaam!

Stijlvolle en gebruiksvriendelijke pijpen

In ons assortiment vindt u diverse geavanceerde e-pijpen die allen qua uiterlijk gebaseerd zijn op de klassieke pijp en in principe bijna één-op-één vergelijkbare artikelen zijn. Niemand die merkt dat u elektronisch rookt! Bovendien zijn onze producten eenvoudig na te vullen en liggen ze lekker in de hand. Daar komt nog eens bij dat de batterijen lang met u meegaan, zodat u een lange tijd van de e-pijp kunt genieten. Een groot voordeel van overstappen op de elektronische pijp is dat u geen teer en koolstofmonoxide meer in uw lichaam krijgt en dat u een stuk goedkoper uit bent dan wanneer u kiest voor een analoog exemplaar. Zo maken we dit artikel interessant voor alle pijprokers.

Talloze opties

Bij ons kunt u onder meer de simpele en zeer krachtige SMOK e-pipe en de Kamry K100 e-pipe kopen voor extra veel damp. Deze producten werken op e-liquids die u eveneens in onze webshop kunt bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor een frisse fruitsmaak? Of houdt u toch meer van een tabaksmaak? Wij bieden u talloze mogelijkheden. Uiteraard zijn de pijpen navulbaar en meerdere keren te gebruiken. Wanneer uw batterij op is, brengt u gewoon even een bezoekje aan onze webwinkel! Lees overigens per product goed de beschrijvingen om er zeker van te zijn dat het bij uw wensen past.

Wenst u liever eerst persoonlijk advies voordat u een keuze maakt? Neem contact met ons op voor meer informatie. Direct bestellen? Bekijk hierboven ons assortiment en vind uw gewenste e-pipe. Wij zorgen dat u uw bestelling spoedig in huis hebt!

Lees meer
(0)