USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Wegwerp e-sigaretten: ideaal om een e-sigaret te proberen!

Geen producten gevonden...

Wegwerp e-sigaretten: ideaal om een e-sigaret te proberen!

Wilt u ook eens een e-sigaret proberen? De elektrische sigaretten voor eenmalig gebruik die u in de webshop van E-Sigaret Solutions vindt, zijn ideaal voor een eerste kennismaking met e-smokers. Zo’n zogenaamde wegwerp e-sigaret is goedkoop, handzaam, makkelijk én veilig en daarmee dus ideaal voor de startende damper!

Ideaal om een elektrische sigaret te proberen

Een wegwerpsigaret is een speciale elektronische sigaret waar u in principe meteen gebruik van kunt maken. Deze is al kant-en-klaar en hoeft u niet zelf meer in elkaar te zetten. Het doel van zo’n exemplaar is om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u op een voordelige en gemakkelijke wijze van de voordelen van een e-smoker kunt genieten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een starterskit, maar dan haalt u meteen een complete e-sigaret met alle benodigdheden in huis. Wij kunnen ons voorstellen dat u deze manier van roken liever eerst in simpelere vorm probeert. Vandaar dat we de wegwerp e-cig als uitstekend alternatief bieden. Daarbij is dit artikel geschikt als extra duwtje in de rug wanneer u wilt stoppen met regulier roken.

Diverse mogelijkheden

In ons online assortiment vindt u talloze smaken: van fruitsmaak en mintsmaak tot aan traditionele tabaksmaak. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende puffs: van 200 tot 800! Hoe meer puffs, hoe groter en zwaarder de wegwerp e-sigaret is. Bepaal dus zelf in welke mate u een e-sigaret wilt uitproberen. Onze e-cigs in wegwerpvorm zijn voordeliger dan analoge sigaretten, waardoor u al direct bespaart op de kosten. En is de e-smoker een succes? Dan bestelt u gewoon uw starterspakket of losse producten in onze webshop!

Een wegwerp e-sigaret kopen? Bestel vandaag nog wegwerpsigaretten tegen wegwerpprijzen en gun uzelf een prettige dampervaring. Bestel voor 16:00 uur en krijg het pakketje de volgende werkdag al in huis! Hierboven vindt u ons online aanbod waaruit u een keuze kunt maken. Voor meer informatie mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze producten en geven u met genoegen persoonlijk advies.

Wegwerp e-sigaretten: ideaal om een e-sigaret te proberen!
Lees meer
(0)