USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

Bespaar veel geld met e-sigaretten: dampen is tot 70% goedkoper dan roken!

Door over te stappen van roken naar dampen kunt u veel geld besparen. E-sigaretten zijn veel goedkoper dan conventionele sigaretten, waardoor u met normaal gebruik tot ca. 70% aan kosten kunt besparen.

Financiële voordelen van e-sigaretten

Een capsule met e-liquid staat gelijk aan de rookduur van ongeveer zes sigaretten. Voor de meeste e-rokers wordt dit met de tijd zelfs meer, omdat ze al na een paar trekjes van hun e-sigaret hun nicotinebehoefte hebben bevredigd. Doordat de e-sigaret niet opbrandt voelt u geen drang om uw sigaret helemaal op te roken. U kunt uw e-sigaret wegleggen en pas weer gebruiken als u opnieuw een trekje wilt nemen. Met de meeste e-sigaretten kost het roken van het equivalent van twintig sigaretten slechts € 3. Als dat geen financieel voordeel is!

Hoeveel kan ik met e-sigaretten besparen?

Stel, u dampt niet, maar rookt één pakje sigaretten per dag. Door uw sigaretten te vervangen met bijvoorbeeld een eGo batterij met een CE4 clearomizer (de meest populaire combinatie tegenwoordig), bespaart u gemiddeld € 150,00 per maand. Een flesje met e-liquid kost slechts € 5,70, maar gaat gemiddeld 6 weken mee. En naarmate u meer rookt, nemen de besparingen nog verder toe. Per jaar scheelt dit maar liefst € 1.800,00. Denk eens wat u allemaal met dat geld kunt doen!

Naast de voordelen voor de gezondheid, zijn de lage kosten van e-sigaretten voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen op elektronische sigaretten.
(0)