USP balk
USP balk
USP balk
USP balk
USP balk

IQOS Kits

IQOS Kits

De IQOS e-sigaret is een e-sigaret waarbij geen verbranding plaatsvindt. De IQOS verwarmt de tabak in plaats van het te verbranden, zoals het geval is bij een traditionele sigaret. De IQOS maakt hiervoor gebruik van HEETS. IQOS is de enige e-sigaret in Nederland die gebruik maakt van de verwarmingstechniek. Bij andere e-sigaretten worden e-liquids verwarmd, bij IQOS zijn het HEETS, navullingtabak- en mentholsticks.

Bij E-sigaret Solutions bent u aan het juiste adres om een IQOS kit aan te schaffen. Kijk bij de verschillende producten welke het beste aansluit bij uw wensen, en plaats direct een bestelling. Voor 16:00 uur besteld? Morgen al in huis! Uiteraard kunt u ook onze winkel in Breda bezoeken. Deze is zes dagen per week geopend.

Wat zijn HEETS?

HEETS zijn tabakssticks die in het IQOS apparaat geschoven worden. Deze sticks bestaan uit een filter waar tabak in zit, er zijn verschillende varianten van te krijgen. Zo zijn er verschillen in tabak en er zijn ook mentholvarianten. Tussen de verschillende soorten verschilt de intensiteit. Doordat er bij HEETS gebruik gemaakt wordt van echte tabak, hebben deze sticks een authentieke smaak. Hierdoor komt deze e-sigaret qua beleving zeer in de buurt van de traditionele sigaret.

Het roken van een IQOS e-sigaret

Als u kiest voor een IQOS e-sigaret, gebruikt u de tabakssticks. Deze worden in het apparaat geschoven. Niet alleen qua smaak is de IQOS vergelijkbaar met een traditionele sigaret, ook het ritueel is vrijwel hetzelfde. Er is namelijk een start en een einde. Het roken van een tabaksstick duurt ongeveer even lang als het roken van een traditionele sigaret.

Het verwarmen van de tabak heet ‘Heat-not-Burn’. Dit betekent ‘verwarmen zonder te verbranden’. De tabak wordt verwarmd door het elektronische apparaat, zodat de smaak van de tabak en de eventueel toegevoegde menthol vrij komt. Er bestaan verschillende modellen van de IQOS e-sigaret, die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Deze eigenschappen leest u bij de verschillende modellen die hier aangeboden worden.

IQOS e-sigaret aanschaffen bij E-sigaret Solutions

  • Gratis Track & Trace;
  • 6 dagen geopend;
  • Voor 16:00 uur besteld? Morgen in huis;
  • Al 6 jaar uw E-sigaret specialist;
  • Meer dan 3800 afhaal punten.

Plaats een bestelling

Heeft u interesse in de IQOS e-sigaret? Dan bestelt u deze gewoon via de website. Indien u de bestelling voor 16:00 uur plaatst, hebt u deze de volgende dag al in huis. Indien u nog vragen hebt over onze producten of service, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 076-8866997 of 06-15531978 of stuur een e-mail naar [email protected]. Op onze pagina met veel gestelde vragen kunt u ook veel antwoorden op vragen vinden.

Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »